ISO-XP to wysokobiałkowy suplement ze słodzikami i zdecydowanie najczystszy i najwyższej jakości izolat białka serwatki dostępny do tej pory. Zasadniczo nie ma nigdzie innego białka, które przekracza ten poziom białka klinicznego na 100 g - z 97g białka na 100g. ISO-XP Instant powstaje z wyjątkowo świeżej, słodkiej serwatki mlecznej, która jest izolowana, a następnie suszona rozpyłowo. ISO-XP nie zawiera soi, a zamiast niej używa lecytyny słonecznej jako emulgatora.
ISO-XP jest idealny dla każdego, kto chce zwiększyć dzienne spożycie białka bez żadnych dodatkowych tłuszczów, węglowodanów lub cukrów. ISO-XP należy mieszać z wodą lub odtłuszczonym mlekiem, aby ułatwić mieszanie i doskonały smak.
Każda partia tego produktu jest testowana na zakazane substancje w ramach monitorowanego programu. Produkty poddawane są rygorystycznym testom w laboratorium akredytowanym przez ISO 17025 w celu zapewnienia najwyższego poziomu pewności, że są bezpieczniejsze dla sportowców.
Ten produkt został wyprodukowany w zakładzie GMP pod ścisłą kontrolą jakości w celu zapewnienia stałej wysokiej jakości, która spełnia wymagania pozwolenia na dopuszczenie do obrotu (MA) lub specyfikacji produktu.
(Informacje o wartości odżywczej są oparte na wersji bez smaku, przy wyborze alternatywnego smaku wartości odżywcze mogą się różnić o 5%).
na (100 g) | za (25 g) | |
Energia | 1506 kJ | 377 kJ |
355 kcal | 89 kcal | |
Tłuszcze | 0,9 g | 0,2 g |
Z czego nasyca się | 0,04 g | 0,01 g |
Węglowodan | 0,368 g | 0,092 g |
z których cukrów | 0,368 g | 0,092 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Białko (Dry Basis) | 97 g | 24 g |
Sól | 0 g | 0 g |
BCAA | 21,25 g | 5,3 g |
Izolat białka serwatkowego (97%) (mleko).
Wymieszaj 1 miarkę (około 25 g) z 200 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Używaj 1-3 porcji dziennie, w zależności od zapotrzebowania na białko.
ISO-XP jest szybko wchłaniany, więc optymalne czasy jego użycia to szybkie zapotrzebowanie na białko. Obejmuje to natychmiast po przebudzeniu przed śniadaniem i bezpośrednio po treningu. Po treningu wielu sportowców przyjmuje podwójną porcję (50 g), ponieważ organizm jest w stanie przetworzyć większą ilość białka w stanie zubożonym.