Uwaga! Opis produktu pochodzi zazwyczaj z oficjalnej strony producenta lub od dystrybutora danej marki na Polskę. Jeżeli potrzebujesz większej ilości informacji przed zakupem, skontaktuj się bezpośrednio ze sklepem. Każdemu klientowi po zakupie przysługuje prawo do bezpłatnego indywidualnego doboru dawkowania. Dostępna jest również opcja bezpłatnego przed zakupowego doboru produktów w zależności od oczekiwanego rezultatu.
Iso Whey ZERO jest najczystszym izolatem białka serwatki (WPI) uzyskiwanym metodą CFM - mikro filtracji przepływu krzyżowego, który naprawdę nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani dodatkowy cukru. Iso Whey ZERO, podobnie jak wszystkie produkty BioTech USA, składa się w 100 % z bezpiecznych, starannie dobranych składników.
Kiedy mówimy ZERO, mamy na myśli ZERO
Iso Whey ZERO naprawdę zawiera ZERO węglowodanów, ZERO tłuszczu i ZERO cukru. Nie zawiera bezużytecznych ani ukrytych składników odżywczych, które mogą być przechowywane w organizmie w postaci tłuszczu. Każda porcja zawiera tylko 22 g czystego białka budującego mięśnie.
Wysoka zawartość BCAA, L-glutaminy, EAA
Aminokwasy Iso Whey ZERO są produkowane ze starannie dobranych źródeł białka i idealnie nadają się do rozbudowy prawdziwych mięśni. Suplement ten jest bogaty w BCAA, EAA (niezbędne aminokwasy) oraz L-glutaminę, czyli najważniejsze aminokwasy do budowy beztłuszczowej masy mięśniowej.
Porcja |
25g |
|
Ilość porcji w opakowaniu |
90 |
|
Opakowanie |
2250g |
|
SKŁADNIKI |
Iso Whey ZERO |
|
Zawartość jednej porcji |
|
zaw: |
|
Wartość energetyczna: |
98 kcal |
|
Tłuszcz |
0,24 g |
|
- w tym nasycone |
0,13 g |
|
Węglowodany |
0,72 g |
|
- w tym cukier |
0,72 g |
|
Białko |
21,4 g |
|
Sól |
0,14 g |
SPOSÓB UŻYCIA:
Wymieszać jedną porcję (25 g) Iso Whey Zero z 200 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Pić w trakcie posiłków dla zwiększonej podaży.
BIOTECH BCAA Zero to aminokwasy rozgałęzione w proporcji 2:1:1 - leucyna, izoleucyna i walina. Skład wzbogacono dodatkowo o glutaminę i witaminę B6. Dzięki specjalnie opracowanej formule produkt nie zawiera węglowodanów, glutenu i laktozy; smaki na bazie stewii - naturalnego słodzika.