Uwaga! Opis produktu pochodzi zazwyczaj z oficjalnej strony producenta lub od dystrybutora danej marki na Polskę. Jeżeli potrzebujesz większej ilości informacji przed zakupem, skontaktuj się bezpośrednio ze sklepem. Każdemu klientowi po zakupie przysługuje prawo do bezpłatnego indywidualnego doboru dawkowania. Dostępna jest również opcja bezpłatnego przed zakupowego doboru produktów w zależności od oczekiwanego rezultatu.
Pierwszy na świecie izolat białek wołowych CARNIVOR jest bardziej skoncentrowany niż białko serwatkowe CARNIVOR wykorzystuje najnowsze techniki ekstrakcji, hydrolizy i izolowania, dzięki czemu zaprojektowania techniką bioinżynierii izolat białek wołowych dostarcza mięśniom budującej mocy białek czerwonego mięsa z wyższym poziomem aminokwasów niż jakakolwiek proteina wykorzystująca: serwatkę, soję, mleko czy jajka. CARNIVOR jest nawet 350% bardziej skoncentrowany pod względem budujących mięśnie protein niż stek i nie posiada ani grama tłuszczu czy cholesterolu!
Składniki w 1 porcji (33 g):
|
% dzienne zapotrzebowanie
|
|
Kalorie
|
116 kcal
|
-
|
Kalorie pochodzące z tłuszczu
|
0 g
|
0*
|
Tłuszcz całkowity
|
0 g
|
0*
|
Tłuszcze nasycone
|
0 g
|
0*
|
Tłuszcze trans
|
0 g
|
+
|
Cholesterol
|
0 mg
|
0*
|
Węglowodany całkowite
|
6 g
|
3*
|
Błonnik
|
0 g
|
0*
|
Cukry
|
0 g
|
+
|
Białko
|
23 g
|
46*
|
Witamina A
|
2547 IU
|
51
|
Witamina C
|
25 mg
|
41
|
Tiamina
|
0,1 mg
|
6
|
Ryboflawina
|
0,2 mg
|
11
|
Niacyna
|
82 mg
|
41
|
Witamina B6
|
6,5 mg
|
325
|
Witamina B12
|
100 mcg
|
1666
|
Wapń
|
23 mg
|
2
|
Fosfor
|
20 mg
|
2
|
Magnez
|
2 mg
|
<1
|
Sód
|
44 mg
|
2
|
Potas
|
6 mg
|
<1
|
+ Dzienna wartość nie ustanowiona
* Wartości opracowane na podstawie diety 2000 kcal |