Uwaga! Opis produktu pochodzi zazwyczaj z oficjalnej strony producenta lub od dystrybutora danej marki na Polskę. Jeżeli potrzebujesz większej ilości informacji przed zakupem, skontaktuj się bezpośrednio ze sklepem. Każdemu klientowi po zakupie przysługuje prawo do bezpłatnego indywidualnego doboru dawkowania. Dostępna jest również opcja bezpłatnego przed zakupowego doboru produktów w zależności od oczekiwanego rezultatu.
PROTEIN ICE CREAM
PRZEPYSZNE LODY Z BIAŁKIEM SERWATKI WYSOKIEJ JAKOŚCI!
Nowa generacja deserów fitness już w ofercie! Fanatycy sportu, ze względu na ich rygorystyczny plan żywieniowy nawet nie myślą o takich pysznościach jak lody. Nadszedł jednak czas, aby to zmienić, ponieważ nasz produkt PROTEIN ICE CREAM nie jest desertem jedynie na „cheat days” podczas diety! Pyszne smaki tego produktu sprawią, że poczujesz się jak w niebie i wciąż będziesz w stanie zachować zbilansowany stosunek węglowodanów do białka. Produkt zawiera 28% wysokiej jakości białka, pochodzącego głównie z białka serwatki, odgrywający ważną rolę w budowie mięśni. Białko przyczynia się do rozwoju i utrzymania wypracowanej masy mięśniowej, a także do utrzymania kości w zdrowym stanie i dobrej kondycji*.
*Oświadczenie udowodnione naukowo przez Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA) oraz zatwierdzone przez Komisję Europejską (EC)
Sposób przygotowania:
Informacje alergiczne:
Smak:
Opakowania:
Zawartość w jednej porcji: 50 g (1 ¼ miarki) Ilość porcji w opakowaniu: 25 |
||||||||
w 100 g | w porcji 50 g | RWS%** w porcji 50 g | w 100 g | w porcji 50 g | RWS%** w porcji 50 g | |||
Wartość energetyczna | 2008 kJ | 1004 kJ | 12% | Węglowodany | 42 g | 21 g | 8% | |
478 kcal | 239 kcal | cukry | 42 g | 21 g | 23% | |||
Tłuszcz | 22 g | 11 g | 16% | Białko | 28 g | 14 g | 28% | |
kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g | 9.5 g | 48% | Sól* | 0.19 g | 0.09 g | 2% | |
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu **RWS% - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
SKŁADNIKI: