Składniki | w 100 g produktu | w jednym batonie (45 g) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1328 kJ/317 kcal | 598 kJ/143 kcal |
Tłuszcz | 8.4 g | 3.8 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5.7 g | 2.6 g |
Węglowodany | 34 g | 15 g |
- w tym cukry | 4.1 g | 1,8 g |
- W tym wielowodorotlenowe alkohole | 25 g | 11 g |
Błonnik | 11 g | 4,9 g |
Białko | 31 g | 14 g |
Sól | 0.82 g | 0.37 g |
L-karnityna | 420 mg | 189 mg |
Peptydy kolagenowe | 10 g | 4,5 g |
%RWS – Referencyjna Wartość Spożycia.
Składniki: tłuszcz roślinny (15%) [słodzików (izomalt, sukraloza), olej palmowy, olej z ziaren palmowych, serwatka w proszku, proszek kakaowy, mąka pszenna, węglan wapnia, żelaza, niacyna, witamina B1, emulgator (lecytyna sojowa, E476), aromat] mieszanka (białko mleka, serwatki, koncentrat białka), preparat zawierający kakao, karmel, jak w przypadku substancji słodzącej (12%), [środek utrzymujący wilgoć (gliceryna), maltodekstryna, oligofruktozy, woda, wypełniacz (maltitol), olej kokosowy, modyfikowana skrobia, odtłuszczone mleko w proszku, kakao w proszku żelującego (pektyny), regulator kwasowości (mleczan wapnia ), emulgator (lecytyna sojowa), smakowe, sól, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), kolor (karmel)], kolagen, substancje pochłaniające wilgoć (gliceryna), fruktooligosacharydy, środki utrzymujące wilgoć (maltitol), białka izolowane z soi, inuliny, białko pszenicy, chrupki białkowe [izolat białka sojowego, skrobia z tapioki środki spulchniające (węglan wapnia), sól], olej rzepakowy, kawa w proszku, mączka jęczmienna, L-karnityna, smakowe, sól, przeciwutleniacze (silne ekstrakty zawierające tokoferol).