Uwaga! Opis produktu pochodzi zazwyczaj z oficjalnej strony producenta lub od dystrybutora danej marki na Polskę. Jeżeli potrzebujesz większej ilości informacji przed zakupem, skontaktuj się bezpośrednio ze sklepem. Każdemu klientowi po zakupie przysługuje prawo do bezpłatnego indywidualnego doboru dawkowania. Dostępna jest również opcja bezpłatnego przed zakupowego doboru produktów w zależności od oczekiwanego rezultatu.
GOLD WHEY KONCENTRAT BIAŁKA SERWATKOWEGO
Produkt białkowy zawierający najwyższej jakości koncentrat białka serwatkowego pozyskany metodą niskotemperaturowej ultrafiltracji z mleka krowiego.
Białko poddane temu procesowi zachowuje wysoką wartość biologiczną w niezdenaturowanej postaci.
Produkt charakteryzuje się obecnością aktywnych biologicznie frakcji alfa-laktoglobuliny i beta-laktoglobuliny, a także frakcji odpowiadających za układ odpornościowy, jak i procesy anaboliczne w organizmie człowieka. Białka serwatkowe charakteryzują się najwyższym stężeniem BCAA wśród wszystkich źródeł białek.
• 23 g BCAA w 100 g białka.
• Niska zawartość węglowodanów i tłuszczu.
• Znakomita rozpuszczalność.
• Działanie anty-kataboliczne, anaboliczne i immunostymulujące.
• Białko szybko-wchłanialne.
• Skraca czas regeneracji organizmu.
• Wywołuje poczucie sytości.
• Wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej.
• Szerokie spektrum prozdrowotnych działań.
PRZEZNACZENIE:
Uzupełnienie diety w wysokiej jakości koncentrat białka serwatkowego zarówno w fazach budowy masy mięśniowej, jak i redukcji tkanki tłuszczowej.
Polecany dla osób trenujących zarówno rekreacyjnie, jak i zaawansowanych sportowców.
ZALECANE SPOŻYCIE:
1–3 porcje dziennie pomiędzy posiłkami (rano, w ciągu dnia, po treningu).
Wymieszać 30 g produktu w 300 ml nisko tłuszczowego mleka lub wody.
OPAKOWANIE: 500 g; 2,0 kg
ILOŚĆ PORCJI: 16; 66
SMAKI:
Vanilla Fresh, Milk Chocolate, Strawberry-Cream, Stracciatella, Mango-Maracuja
SKŁADNIKI:
koncentrat białek serwatkowych (mleko), aromaty, substancje słodzące: acesulfam K, cyklaminiany, sacharyny; kwas: kwas cytrynowy; emulgator: lecytyna (z soi),mono-i diglicerydykwasów tłuszczowych; barwnik: karoteny. Może zawierać śladowe ilości glutenu i jaj.